Αυθεντικό καλωσόρισμα

Στο ξενοδοχείο Αλωνάκια η ιδιαίτερη αύρα που αποπνέει, έχει εμπνευστεί από τα συναισθήματα που ξυπνά το νησί της Κέρκυρας σε κάθε ταξιδιώτη. Το νησί αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό διακοπών που θα μείνει αξέχαστος. Όλες οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αλωνάκια δημιουργήθηκαν με το ίδιο πάθος.

Το ξενοδοχείο Αλωνάκια γεννήθηκε από την επιθυμία να συνδυάσει την Ελληνική φιλοξενία με την ομορφιά των αξέχαστων τοπίων της χώρας.

Προορισμοί που σου κόβουν την ανάσα.
Ο ζεστός ήλιος του Ιονίου, οι υπέροχες παραλίες και τα αμέτρητα ιστορικά μνημεία κάνουν την Κέρκυρα έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διακοπές.
Σύμβολο φιλοξενίας.
Με διακριτικότητα και εξαιρετικές υπηρεσίες, καλωσορίζουμε τους ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο στον απόλυτο προορισμό διακοπών όπου κυριαρχεί η ηρεμία και ο ρομαντισμός. Συνδυάζοντας τη γαλήνη και την ιδιωτικότητα οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν το τοπίο με εξαιρετική αρχιτεκτονική και παίρνοντας γεύση από την αυθεντική Ελληνική φιλοξενία.

Το ξενοδοχείο Αλωνάκια στον Άγιο Γόρδιο Κέρκυρας υπόσχεται να απογειώσει τις αισθήσεις σας με τη μαγευτική τοποθεσία που κατέχει, με θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Σε αυτό το παραμυθένιο ξενοδοχείο θα απολαύσετε την υπέροχη θέα αλλά και τις υπηρεσίες που θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες μέσα από μία εμπειρία διακοπών που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το ξενοδοχείο Αλωνάκια σας προσφέρει συναισθήματα και εμπειρίες που θα έχετε για πολύ καιρό φυλαγμένα στην καρδιά σας. Η ομορφιά της φύσης συνδυάζοντας το βουνό με το Ιόνιο πέλαγος σας παρέχει μία μοναδική εμπειρία πέρα από κάθε φαντασία. Επιλέξτε το ξενοδοχείο Αλωνάκια, επισκεφθείτε μοναδικά μέρη και ζήστε την εμπειρία ενός Ελληνικού νησιού.

Η αγάπη σας μας δίνει επιπλέον χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ζεστή ατμόσφαιρα φιλοξενίας. Ευχαριστούμε πολύ, κάθε δώρο που μας κάνετε μας υπενθυμίζει ακόμα πιο έντονα τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές που μοιραστήκαμε.

Ανακαλύψτε Περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

GR

NEWSLETTER

Sign-up to our Newsletter,
in order to receive our latest new and offers