ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΕΧΝΗ
ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
Το ξενοδοχείο Αλωνάκια θέτει τον πήχη ψηλά και στην γεύση, με τον σεφ μας Ιωάννη Σούνδια να δημιουργεί μοναδικά πιάτα για εσάς.

Ο σεφ μας-

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Ο Σεφ Ιωάννης Σούνδιας ο άνθρωπος πίσω από τη γαστρονομική φιλοσοφία του ξενοδοχείου Αλωνάκια στην Κέρκυρα, δημιουργεί για εσάς εξαιρετικά, παραδοσιακά ελληνικά πιάτα. Διαθέτει την τεχνογνωσία που απαιτείται για να σας παρέχει αξέχαστες γεύσεις για μία γαστρονομική εμπειρία.

Πρωινό-

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ

- "Ελληνικό πρωινό" και μπουφές διεθνών γεύσεων. - Εξαιρετικά πιάτα με αυγό - Φρέσκες χειροποίητες προτάσεις με πίτες - Αρίστης ποιότητας φρέσκα υλικά - Χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη και vegetarian.
breakfast
gastronomy quote

Μεσημεριανό και Δείπνο-

ΑΛΗΘΙΝΗ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
traditional dish

Ποτά & Κρασιά-

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΑΣ

Εξαιρετικής ποιότητας κρασιά και ελληνικά παραδοσιακά ποτά. Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι να γιορτάζουμε μαζί σας σε όλες τις περιστάσεις.

Ανακαλύψτε Περισσότερα

Δείτε τα δωμάτια

 

GR

NEWSLETTER

Sign-up to our Newsletter,
in order to receive our latest new and offers